Skip to main content

Vildt og vin aften- Menu
2024

Suldrup Kro

Kære alle vin- og madelskere,

Husk at sætte et stort kryds i kalenderen den 4. oktober 2024 kl. 18! Den aften er det tid til noget helt særligt hos Suldrup Kro - nemlig en vildt og vin aften arrangeret af familien bag Suldrup Kro

Vi starter aftenen med en lækker aperitif, efterfulgt af en italiensk inspireret 5-retters vildt menu. Menuen er sammensat med omhu og vil blive akkompagneret af nøje udvalgte vine, som vores vin-ekspert Klaus fra Kjær og Sommerfeldt har været med til at udvælge. Klaus vil dele ud af sin store passion og viden om vinens verden, så I kan se frem til en aften fyldt med god mad, skønne vine og interessante historier.

Alt dette for kun 598 kr. per person. Hold øje med yderligere information om, hvordan I kan sikre jer billetter til denne eksklusive aften.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse!

Venlig hilsen
Familien bag Suldrup Kro

Få mere information om vores mad ud af huset i dag

Vil du vide mere om vores mad ud af huset, eller kunne De tænke dig at booke et selskabslokale til din næste fest? Kontakt os telefonisk på 98 37 80 03 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..