Dette er fastlåste menuer på fest til fast pris. laves de om , ændres prisen betydeligt
Vælg mellem 1 forret, 1 hoveret, 1 dessert.
Fra pris kategori 1. (3 retters menuer.)
Forret:
f.eks. Klassiske tarteletter
2 tarteletter serveres med flødestuvet høns og asparges.
Røget okseinderlår fra kildens røgeri i Nibe her til små salater, hindbær syltede rødløg, og persille pesto.
Her til serveres hjemme bagt brød og smør.
Klassisk hønsesalat
Serveres på ananas ring, flot pyntet. Hertil servers hjemmebagt brød og smør.
Hovedret:
f.eks. Klassisk flæskesteg
Flæskesteg med sprøde svær, serveres med hvide og brunede kartofler, rødkål, 1/2 æble,
Surt og sødt samt flæskesteg sauce.
Mør orange steget svinefilet
Orannge marineret svinefilet (uden svær) serveres med persillerods flan, broccoli,
forårsløg her til persille kartofler og orange sauce
Svinekam stegt som vildt.
Svinekam (uden svær) Servers med brunede og hvidekartofler, Waldorf, surt og sødt samt vildt sauce.
Dessert:
f.eks. Lækker Chokolade mousse.
Moussen er toppet med flødeskum, knas og friske bær.
Tramisu
Klassisk italiensk dessert tilsmagt med mokka og drysset med masser af chokolade samt friske bær.
Kromandens hjemmelavede islagkage
Den klassiske islagkage flot pyntet .
Velkomst drink:
Kirr, klassisk solbærlikør, med kølig hvidvin.
Forret:
klassisk Laksetallerken med røget, gravede og bagt laks med tilbehør.
Her til serveres urte dressing ,samt brød og smør
Hovedret:
Rosa stegt, kalvefilet med spinatfyldt serveres med broccoli timbale, saute af årstidens grønsager,
små steget kartofler og timian sky sauce.
Dessert:
Hjemmelavede pandekager serveres med syltetøj, sukker og masser is.
Velkomst drink:
kirr, klassisk solbærlikør, med kølig hvidvin. eller verdi spumante .
Forret:
Tapas tallerken: Røget lakse rose med små marinerede urter, røget okseinderlår med hindbær syltet
rødløg og ærteskud, serano skinke med persille pesto og oliven.
Serveres med aioli, samt hjemmebagt brød og smør.
Hovedret:
Mør langtidsstegt rosa kalveinderlår, serveres med asparges, skovens ristede svampe med rødløg, citron grillede gulerødder, små bagte kartofler og sauce bordlelaise
Hovedretten
kan skiftes ud til luksus ta´ selv bord, bestående af 3 slags kød, 5 mixed salater,
2 slags kartofler, 1 slags sauce og brød, +20 kr. pr. pers.
Dessert:
Suldrup kros tapas desserttallerken, bestående af chokolade mousse med knas på toppen,
hvid chokolade panacotta med rabarber kompot , amaretto kirsebær parfait med friske bær
Desserten kan skiftes ud med ta´ selv kage bord.
Vælg mellem 1 forret, 1 hoveret, 1 dessert.
Fra pris kategori 2 og kategori 1.(3 retters menuer.)
Forret:
f.eks. Varm røget laks fra kildens røgeri i Nibe, serveres på små salat med balsamico creme.
Her til hjemme bagt brød og smør.
Røget svinemørbrad servers på små salater med hindbær syltede rødløg, og persille pesto.
Her til serveres hjemme bagt brød og smør.
Tapas tallerken
3 slags tapas ( røget okseinderlår, serano skinke, røget laks) servers med spænde tilbehør hertil aioli, smør og frisk bagt brød og smør.
Hovedret:
f.eks. Kalvesteg stegt som vildt.
Serveres med hvide og brunede kartofler, ½ æbler, waldorfsalat(knold selleri og æble vendt i mayonnaise og flødeskum), surt, sødt samt vildt sauce.
Langtidsstegt rosa kalveinderlår.
Rosa stegt kalveinderlår serveres med grillede citron gulerødder, forårsløg, ristede svampe med trøffel olie, persille kartofler samt rødvin sauce.
Grillet tyndstegs filet.
Mør rosa langtidsstegt oksetyndstegs filet serveres med forårsløg, persillerods timbale,
og spændene grøn salat samt persille kartofler og rødvin sauce
Dessert:
f.eks. Kromanden hjemmelavede jordbær islagkage
Iskagen Serveres med lakrids marengs samt friske bær.
Klassik Rubensteiner kage
Kraftig romfromage severes på hindbær marmelade, og makronbund
Desserten er flot pyntet med flødeskum og vandbakkelser.
Kromanden super lækker hjemmelavede pande kager.
Pandekager serveres med sukker, syltetøj og masser af is.
Velkomst drink:
Kirr, Klassisk solbærlikør, med kølig hvidvin. eller verdi spumante.
Forret:
Nordisk tapas tallerken. Røget lakse rose med små marinerede urter, dampet rødspætterulle i hvidvins dressing, bagt torsk med persillepesto, rejer og grov tomatsalsa. Serveres med hjemmebagt brød og smør
’
Hovedret:
Grillet Mør rosa stegt oksefilet., serveres med små bagte kartofler, , rødvin sauce, små salater vendt i citron olie og 2 slags torve grønt.
Dessert:
Hjemmelavet luksus islagkage med marcipan overtræk eller Suldrup kros tapas desserttallerken.
Evt. som en go afslutning på barnedåben, eller en uformel fødselsdag afholdt på Suldrup kro.
Pris pr. person 195 kr. min 10 pers.
Med luksus brunch, kaffe, the og appelsinjuice a libitum, pris pr. person 268 kr.
Serveres mellem kl. 10 og 12 formiddag dog max 3 timers varrighed
Vælg 1 forret: f.eks.
Alle forretter er flot pyntet og med hjemmebagt brød.
Vælg 4 hovedretter serveret på buffet. f.eks.
Vælg 5 salater. f.eks.
Tomat salat, broccoli salat, mormorsalat, sommersalat, Pasta salat med pesto, marinerede urter, alm. mixet salat, bønne salat med feta, coleslaw, salat med perlecouscous. eller få kro konens 5 lækker salater, afstemt efter årstiden.
Vælg 2 slags kartofler. f.eks.
Forskellig brød.
Vælg 1 dessert serveret sammen med kaffen
Ud af huset. 248,- kr. min. 15 pers.
På kroen 288,- kr. min. 15 pers. uden drikke varer.
Få overstående tilbud som fest til fast pris.
6 timer på kroen med øl vand, vin, kaffe og valgfri natmad.
Se natmad under fest til fast pris.
Pr. pers 648,- kr. min.15 pers.
I kan købe drikkevarer efter 6 timer, hvor I betaler pr. styk.
eller, som ta selv øl, vand og vin... til 75,- pr. pers. pr. på begyndt time.
Alle vores festmenu-priser er incl. lokale leje, bord opstilling efter ønske samt opdækning, blomster efter ønske, opvask, servering med et smil, og moms.
Ønsker I runde bord koster det 20 kr. ekstra pr. person.
F.eks. Klar suppe med boller og urter, kartoffelsuppe m/ bacon, fransk løgsuppe, tomatsuppe med nudler, italiensk minestronesuppe, blomkåls suppe.
Serveres med hjemmebagt brød.
(Hør om andre slags supper)
Hjemmelavet hønsesalat med championer, asparges. Serveres med crousent.
Nybagt bolle eller rundstykke, rugbrød, franskbrød serveres med 2 slags pålæg med tilbehør, lun leverpostej, ost og marmelade.
Hjemmelavet rejesalat, rejer, asparges, champions. Serveres med hjemmebagt brød eller crousent.
Serveres med sprødt bacon, tomater, purløg, sennep og rugbrød
Snitter med pålæg, spis alle dem i kan
Serveres med rødbeder, bearnaise sc. Eller spejlæg og rugbrød
serveres med alt tilbehør
Vil du vide mere om vores mad ud af huset, eller kunne De tænke dig at booke et selskabslokale til din næste fest? Kontakt os telefonisk på 98 37 80 03 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Kroens restaurant har åben onsdag, torsdag, fredag og lørdag fra kl 16.00. Køkkent lukker for sidste bestilling i restauranten kl 20.00
Søndag, mand og tirsdag, er der åbent mod forudbestilling, i forbindelse med f.eks. møder, kursuser, mindesammenkomst, fester, af en hver slags, og man kna bestille mad til selskaber ud af huset
Suldrup Kro er blevet vurdet 4,5 ud af 5 baseret på mere end 14 anmeldelser på Tripadvisor
Telefon
+45 98 37 80 03
Adresse
Hjedsbækvej 326 - 9541 Suldrup
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjedsbækvej 326
9541 Suldrup
Tlf.: +45 98 37 80 03