Skip to main content


Mad ud af huset
kan også serveres i kroens hyggelige lokaler


Suldrup Kro

Køb 3 lækre retter prisklasse  nr. 1

Serveres på kroen 248 kr. pr pers. min 10 pers

Ud af huset for 198 kr. pr. pers min 10 pers.
Leveret til Jer 200,- kr postnummer 9541, ellers 400,- kr dog max 40 km.

Forretter. Kategori Nr. 1.
Alle forretter i denne kategori pr. pers 65 kr.

  • Klassiske tarteletter 2 tarteletter serveres med flødestuvet høns og asparges.
  • Røget okseinderlår fra kildens røgeri i Nibe her til små salater, solbær syltede rødløg, og persille pesto. Her til serveres hjemme bagt brød og smør.
  • Klassisk hønsesalat. Serveres på ananas ring, flot pyntet. Hertil servers hjemmebagt brød og smør.
  • Serano skinke med melon, Serveres på små salater med persille pesto. Her til serveres hjemmebagt brød og smør.
  • Suppe (vi laver gerne din yndlings suppe) her til hjemmebagt brød

Hovedretter. Kategori Nr. 1
Alle hovedretter i denne kategori koster pr. pers 125 kr.

  • Saftig Unghane bryst.Skinstegt ung hane bryst serveret med broccoli asparges, gulerods flan,mixet salat af små salater samt persille kartofler og kylling sky sauce
  • Klassisk flæskesteg. Flæskesteg med sprøde svær, serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, 1/2 æbler Surt og sødt samt flæskesteg sauce.
  • Højer skinke fra Sønderjylland serveret med blomkål, citronbag gulerødder, mixet salat af små salater, persille kartofler og rødvin sauce
  • Mør orange stegt svinefilet Orange marineret svinefilet (uden svær) serveret med persillerods flan, broccoli, forårsløg her til persille kartofler og orange sauce
  • Svinekam stegt som vildt. Svinekam (uden svær) Serveres med brunede og hvidekartofle, Waldorf, surt og sødt samt vildt sauce.
  • Sprængt kalvebryst. Super mørt kalvebryst servers med citron gulerødder, broccoli, spæde salat, Persille kartofler og peberrods sauce.

Desserter kategori nr. 1
Alle desserter i denne kategori koster pr. pers 68 kr.

  • Lækker Chokolade mousse. Moussen er toppet med flødeskum, knas og friske bær.
  • Friske frugter Serveres med vanilje creme.
  • Tiramisu. Klassisk italiensk dessert tilsmagt med mokka og drysset med masser af chokolade samt friske bær.
  • Kromandens hjemmelavede islagkage. Den klassiske islagkage flot pyntet .(+ 10 kr. ud af huset)
  • Vaniljeisrand Serveres med knas, hindbær sauce og flot pyntet.

Køb 3 lækre retter prisklasse  nr. 2

Serveret på kroen 258 kr. pr pers. min 10 pers

Ud af huset for 238 kr. pr. pers min 10 pers.
Leveret til Jer 200,- kr postnummer 9541, ellers 400,- kr dog max 40 km.

Der kan vælges fra forretter kategori nr. 1. hovedretter kategori nr. 1. og desserter kategori nr. 1.
Prisen vil dog stadig være kategori nr.+ 2.

Forretter kategori nr. 2.
Alle forretter i denne kategori koster pr. pers 69 kr.

  • Varmrøget laks. Varm røget laks fra kildens røgeri i Nibe, serveret på små salat med urtedressing. Her til hjemmebagt brød og smør.
  • Den klassiske reje cocktail, Rejer serveres på salat i cocktailglas her til kromanden ”røde dressing” , asparges. og flot pyntet Samt hjemme bagt brød og smør
  • Indbagt laks. Laks indbagt i butterdej med spinat, serveres på små salat med citron og grøn dressing.
  • Kold fiske anretning med stegt fiske og dampet fisk i hvidvins dressing pyntet med rejer, hertil hjemmebagt brød og smør
  • Røget svinemørbrad servers på små salater med solbær syltede rødløg, og persille pesto. Her til serves hjemme bagt brød og smør.
  • Tapas tallerken 3 slags tapas ( røget okseinderlår, serano skinke, røget laks) serveres med spænende tilbehør hertil aioli, smør og frisk bagt brød.( + 10 kr. pr pers ud af huset).

Hovedretter kategori nr. 2. (fortsat fra side 1)
Alle hovedretter i denne kategori koster pr. pers. 148 kr.

  • Kalvesteg stegt som vildt. Serveres med hvide og brunede kartofler, ½ æbler, waldorfsalat(knold selleri og æble vendt i mayonnaise og flødeskum), surt, sødt samt vildt sauce.
  • Langtidsstegt rosa kalveinderlår. Rosa stegt kalveinderlår serveres med grillede citron gulerødder, forårsløg, ristede svampe med trøffel olie, persille kartofler og rødvin sauce.
  • Kalvesteg Gennemstegte mør kalvesteg servers med blomkål, citron gulerødder, forårsløg, hertil persille kartofler og sky sauce
  • Gammeldags mør oksesteg Mør gennemsteget oksesteg med hvidekartofler, bønner, surt, sødt, glaserede perleløg her til sky sauce
  • Grillet tyndstegs filet. Mør rosa langtidsstegt oksetyndstegs filet serves med forårsløg, persillerods timbale, og spændene grøn salat, samt persille kartofler og rødvin sauce

Desserter. Kategori nr. 2.
Alle desserter i denne kategori koster pr, pers 68 kr.

  • Kromanden hjemmelavede jordbær islagkage
    Iskagen Serveres med lakrids marengs samt friske bær.
  • Klassik Rubensteiner kage Kraftig romfromage serves på hindbær marmelade, og makronbund
  • Desserten er flot pyntet med flødeskum og vandbakkelser.
  • Kromanden super lækker hjemmelavede pande kager.. Pandekager serveres med sukker, syltetøj og masser af is.

Få mere information om vores mad ud af huset i dag

Vil du vide mere om vores mad ud af huset, eller kunne De tænke dig at booke et selskabslokale til din næste fest? Kontakt os telefonisk på 98 37 80 03 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..