Mad ud af huset


Suldrup Kro

Køb 3 lækre retter prisklasse  nr. 1

Serveres på kroen 198 kr. pr pers. min 10 pers

Ud af huset for 188 kr. pr. pers min 10 pers.
Bragt hjem til dig for 200 kr. max 40 km

Forretter. Kategori Nr. 1.
Alle forretter i denne kategori pr. pers 48 kr.

Klassiske tarteletter
2 tarteletter serveres med flødestuvet høns og asparges.

Røget okseinderlår fra kildens røgeri i Nibe her til små salater, hindbær syltede rødløg, og persille pesto.
Her til serveres hjemme bagt brød og smør.

Klassisk hønsesalat
Serveres på ananas ring, flot pyntet. Hertil servers hjemmebagt brød og smør.

Serano skinke med melon,
Serveres på små salater med persille pesto.
Her til serveres hjemmebagt brød og smør.

Suppe (vi laver gerne din yndlings suppe) her til hjemmebagt brød

Hovedretter. Kategori Nr. 1
Alle hovedretter i denne kategori koster pr. pers 115 kr.

Saftig unghane bryst
Skinstegt ung hane bryst serveret med brocoliasparges, gulerods flan,
mixet salat af små salater samt persille kartofler og kylling sky sauce

Klassisk flæskesteg
Flæskesteg med sprøde svær, serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, 1/2 æbler
Surt og sødt samt flæskesteg sauce.

Højer skinke fra Sønderjylland serveret med blomkål, citronbag gulerødder, mixet salat af små salater, persille kartofler og rødvin sauce

Mør orange stegt svinefilet
Orannge marineret svinefilet (uden svær) serveret med persillerods flan, broccoli,
forårsløg her til persille kartofler og orange sauce

Svinekam stegt som vildt.
Svinekam (uden svær) Serveres med brunede og hvidekartofler, Waldorf, surt og sødt samt vildt sauce.

Sprængt kalvebryst
Super mørt kalvebryst servers med citron gulerødder, broccoli, spænde salat,
Persille kartofler og peberrods sauce.

Desserter kategori nr. 1
Alle desserter i denne kategori koster pr. pers 48 kr.

Lækker Chokolade mousse.
Moussen er toppet med flødeskum, knas og friske bær.

Friske frugter
Serveres med vanilje creme.

Tiramisu
Klassisk italiensk dessert tilsmagt med mokka og drysset med masser af chokolade samt friske bær.

Kromandens hjemmelavede islagkage
Den klassiske islagkage flot pyntet .

Vaniljeisrand
Serveres med knas, hindbær sauce og flot pyntet.

Køb 3 lækre retter prisklasse nr. 2

Serveret på kroen 228 kr. pr pers. min 10 pers

Ud af huset for 218 kr. pr. pers min 10 pers.
Bragt hjem til dig for 200 kr. max 40 km

Der kan vælges fra forretter kategori nr. 1. hovedretter kategori nr. 1. og desserter kategori nr. 1.
Prisen vil dog stadig være kategori nr.+ 2.


Forretter kategori nr. 2.
Alle forretter i denne kategori koster pr. pers 58 kr.

Varmrøget laks
Varm røget laks fra kildens røgeri i Nibe, serveret på små salat med balsamico creme.
Her til hjemme bagt brød og smør.

Den klassiske reje cocktail,
Rejer serveres på salat i cocktailglas her til kromanden ”røde dressing” , asparges. og flot pyntet
Samt hjemme bagt brød og smør

Indbagt laks
Laks indbagt i butterdej med spinat, serveres på små salat med citron og grøn dressing.

Kold fiske anretning
med stegt fiske og dampet fisk i hvidvins dressing pyntet med rejer, her til hjemmebagt brød og smør

Røget svinemørbrad servers på små salater med hindbær syltede rødløg, og persille pesto.
Her til serves hjemme bagt brød og smør.

Tapas tallerken
3 slags tapas ( røget okseinderlår, serano skinke, røget laks) serveres med spænende tilbehør hertil aioli, smør og frisk bagt brød


Hovedretter kategori nr. 2.
Alle hovedretter i denne kategori koster pr. pers. 135 kr.

Kalvesteg stegt som vildt.
Serveres med hvide og brunede kartofler, ½ æbler, waldorfsalat(knold selleri og æble vendt i mayonnaise og flødeskum), surt, sødt samt vildt sauce.

Langtidsstegt rosa kalveinderlår.
Rosa stegt kalveinderlår serveres med grillede citron gulerødder, forårsløg, ristede svampe med trøffel olie, persille kartofler og rødvin sauce.

Kalvesteg
Gennemstegte mør kalvesteg servers med blomkål, citron gulerødder, forårsløg
hertil persille kartofler og sky sauce

Gammeldags mør oksesteg
Mør gennemsteget oksesteg med hvidekartofler, bønner, surt, sødt, glaserede perleløg her til sky sauce

Grillet tyndstegs filet.
Mør rosa langtidsstegt oksetyndstegs filet serves med forårsløg, persillerods timbale,
og spændene grøn salat, samt persille kartofler og rødvin sauce

Desserter. Kategori nr. 2.
Alle desserter i denne kategori koster pr, pers 58 kr.

Kromanden hjemmelavede jordbær islagkage
Iskagen Serveres med lakrids marengs samt friske bær.

Klassik Rubensteiner kage
Kraftig romfromage serves på hindbær marmelade, og makronbund
Desserten er flot pyntet med flødeskum og vandbakkelser.

Kromanden super lækker hjemmelavede pande kager.
Pandekager serveres med sukker, syltetøj og masser af is.

Få mere information om vores mad ud af huset i dag

Vil du vide mere om vores mad ud af huset, eller kunne De tænke dig at booke et selskabslokale til din næste fest? Kontakt os telefonisk på 98 37 80 03 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Åbningstider på kroen

Kroens restaurant har åben onsdag til lørdag fra kl 16.00
Køkkenet lukker for sidste bestilling kl 20.00

Kroen holder åben alle dage mod forudbestilte fester, møder, kurser eller begravelser.

Suldrup Kro er blevet vurdet 4,5 ud af 5 baseret på mere end 14 anmeldelser på Tripadvisor​

Telefon

+45 98 37 80 03​

Adresse

Hjedsbækvej 326 - 9541 Suldrup

E-Mail

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.