Mad ud af huset - Brunch - tapas


Suldrup Kro

Tapas

Små lækker anretninger, som passer til 2 mundfulde
6 valgfri tapas anretninger 145 kr.
6 valgfri tapas + 1 tapas dessert 165 kr.
Bestillinger over 15 personer 10 % rabat
Bestilles 4 dage i forvejen, min 10 personer

1. Lille pandekage med skaldyrfyld (i skal selv lune den)
2. Varm røget laks , med pesto.
3. Tigerreje på ærtepurre. med krydderurter
4. Rejer marineret i hvidløg og urter..
5. Små tun mousser. pyntet som i gamle dage
6. Røget lakse roulade serveret på en bund af grønt .
7. Små vandbakkelser med . fyld af f.eks. reje mousse, hønsesalat, krabbemousse.
8. Spinat vaffel anrettet med lakse mousse og urter
9. Røget torsk med persille mayo og urter
10. Kyllingsouffle med bacon og marineret grønt.
11. Røget torsk rørt som tatar med krydderurter.
12. Sesamgrillet okse spyd..
13. kyllingspyd med chillie sauce.
14. Saltkartofler, med arioli.
15. Røget svine mørbrad med snyltede løg. og urter
16. Spansk skinke med melon.
17. Grillet grønsags spyd med dip
18. Carpaccio med salat parmesan og trøffel olie.
19. portobello svamp med kraftig tomat /grønsags fyld gratinert med pamesan (i skal selv varme)
20. Små kødboller i krydret tomat sauce (i skal selv varme)
21. Røget okseinderlår med hindbær syltede rødløg.
22. 1 mini tartelet med høns i asparges ( i skal selv varme)
23. Kold spansk kartoffel tærte.
24. 2 mixed salater
25. Chokolade mousse med knas
26. Små æblekager med makroner og flødeskum
27. Fransk chokoladekage med topping
28. Frisk frugt

Brunch menu

Serveres mellem 10 og 12 formiddag, ved bestilling min bestilling 10 personer.

​basis brunch.

1/1 bager rundstykke, rugbrød, italiensk brød, smør, 

alm. Skæreost, med marmelade, rullepølse, spegepølse,, bacon, små pølser, røræg .

Pris pr. pers.  98,- kr.

kan købe, tilvalg af 20 kr. pr pers. efter jeres ønsker og antal.

ekskl.. 40 x bassis brunch. 20 x lun leverpostej, 20 x røget laks., 40 x pandekager.

tilvalgliste. 

  1. Sild med karrysalat,
  2. Kold røget laks med asparges, 
  3. Rejesalat, hønse salat,
  4. Røget dyrekølle med rør æg. 
  5. Små frikadeller, 
  6. Små græske frikadeller
  7. ,Taziki , humus, 
  8. Squash frikadeller,
  9. kartoffelsalat, 
  10. Tomat salat. 
  11. Lufttørret skinke med melon,
  12. Lun leverpostej med bacon, 
  13. Smillende æg på ristet spinat med sennep sauce, 
  14. iIalensk pølse med råsyltet grønt,
  15. Dana blue med druer, 
  16. Jordbær/banan smooties ,
  17. Pandekager med syltetøj og sukker.
  18. Morgen kage,
  19. Pære tærte,  
  20. Frisk frugt,
  21. Skovbær mousse i små portions glas,

Luksus brunch menu

Evt. som en go afslutning på barnedåben, eller en uformel fødselsdag afholdt på Suldrup kro.

  • Bager rundstykke
  • Hjemmebagt rugbrød
  • Italiensk brød og smør
  • Alm. skæreost med 2 slags hjemmelavet marmelader.
  • Chokolade pålæg
  • Brie m/druer, danablu m/ peberfrugt
  • Sild m/ hjemmelavet karrysalat,
  • Røget laks m/ slikasparges.
  • Spejepølse fra lampe i sønderjylland
  • Rullepølse med sky og rå løg
  • Brunche pølser, bacon, røræg og ketchup.
  • Yougurt m/ mysli
  • Chokolade mousse med knas,
  • Hjemmebagt kringle og frisk frugt.

Pris pr. person 185 kr. min 10 pers.

Med luksus brunch, kaffe, the og appelsinjuice a libitum, pris pr. person 258 kr.

Serveres mellem kl. 10 og 12 formiddag

Få mere information om vores mad ud af huset i dag

Vil du vide mere om vores mad ud af huset, eller kunne De tænke dig at booke et selskabslokale til din næste fest? Kontakt os telefonisk på 98 37 80 03 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Åbningstider på kroen

Kroens restaurant har åben onsdag til lørdag fra kl 16.00
Køkkenet lukker for sidste bestilling kl 20.00

Kroen holder åben alle dage mod forudbestilte fester, møder, kurser eller begravelser.

Suldrup Kro er blevet vurdet 4,5 ud af 5 baseret på mere end 14 anmeldelser på Tripadvisor​

Telefon

+45 98 37 80 03​

Adresse

Hjedsbækvej 326 - 9541 Suldrup

E-Mail

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.